Spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke in omogočimo pravilno delovanje strani?
Več informacij
   Pogosta vprašanja  |  Multipleksi  |  RSS Novice RSS  |  Najdi Zacetna stranKontaktiE-postaEN
DVB-T v Sloveniji Digitalne tehnologije
AKTUALNO OSNOVE SPREJEMNIKI POKRITOST PREHOD HDTV FORUM

Postopno zapiranje klicnega centra Digi TV

Agencija za pošto in elektronske komunikacije RS (Apek) bo po uspešnem prehodu na digitalno televizijsko oddajanje postopno zaprla začasni klicni center Digi TV. Na vprašanja klicateljev bodo na brezplačni telefonski številki 080 2222 odgovarjali do ponedeljka 10. januarja 2011. Po tem datumu bo brezplačna številka sicer ostala aktivna še nekaj mesecev, vendar se bo na morebitne klice oglašal odzivnik.

Na Apeku ugotavljajo, da je bil digitalni prehod, ki se je zgodil 1. decembra 2010, uspešen.  To se odraža tudi v znatnem padcu klicev na brezplačno telefonsko številko 080 2222 oziroma v klicni center Digi TV, ki so ga z oktobrom 2010 vzpostavili na Apeku. Če so ob prehodu oziroma v prvih dneh decembra odgovorili na več kot 3 tisoč klicev dnevno, zdaj odgovorijo le na nekaj 10 klicev na dan. Zato so se odločili za postopno zaprtje klicnega centra, v katerem so prebivalci Slovenije lahko dobili ključne informacije v času digitalnega prehoda.

Skupina študentov, ki so jih posebej usposobili za delo v klicem centru, bo tako na vprašanja klicateljev odgovarjala le še do ponedeljka 10. januarja 2011. Po tem datumu pa se bo vse do konca junija 2011 na morebitne klice oglašal odzivnik, ki bo klicateljem sporočal, kam se lahko obrnejo v primeru težav in jim tako tudi sporočil, da se klicni center Digi TV postopoma zapira.

 


AKOS  DVB-T Portal RTV Slovenija  Projekt DVB DigiTAG EICTA

Copyright © 2008-2014, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, vse pravice pridržane
DVB je registrirana blagovna znamka projekta DVB
Pravno obvestilo