Spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke in omogočimo pravilno delovanje strani?
Več informacij
   Pogosta vprašanja  |  Multipleksi  |  RSS Novice RSS  |  Najdi Zacetna stranKontaktiE-postaEN
DVB-T v Sloveniji Digitalne tehnologije
AKTUALNO OSNOVE SPREJEMNIKI

Ponudba sprejemnikov

Na tej strani vam bomo skušali ponuditi informacije, kje je že možno kupiti ustrezno opremo za sprejem digitalne prizemne televizije v Sloveniji. V primeru, da bi na to stran sodila kakšna informacija, ki je niste zasledili, nam to lahko sporočite.

OPOZORILO

Agencija za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije si pri urejanju spletnega mesta in posredovanju informacij o ponudbi DVB-T sprejemnikov v Sloveniji prizadeva omogočiti širši javnosti dostop do informacij o možnostih nakupa sprejemnikov za digitalno prizemno televizijo (DVB-T). Namen objave je zgolj informativne narave. Agencija ne odgovarja za posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebine spletnih strani Agencije, in ne odgovarja za posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebin povezanih spletnih strani. Svetujemo, da pred nakupom preverite seznam skladnih DVB-T sprejemnikov.

Seznam obrtnikov monterjev antenskih naprav za področje Slovenije

Seznam ponudnikov MPEG-4 DVB-T sprejemnikov:

Digi Predlagamo, da ste pri izboru sprejemnika pozorni na oznako Digi, ki zagotavlja skladnost z zahtevami za DVB-T sprejemnike za slovenski trg - preverite seznam skladnih sprejemnikov. Pravico za uporabo oznake Digi podeljuje ustanova Sintesio.


Seznam nekaterih proizvajalcev, ki ponujajo MPEG-4 DVB-T sprejemnike:

Seznam nekaterih proizvajalcev anten:

 


AKOS  DVB-T Portal RTV Slovenija  Projekt DVB DigiTAG EICTA

Copyright © 2008-2014, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, vse pravice pridržane
DVB je registrirana blagovna znamka projekta DVB
Pravno obvestilo