Spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke in omogočimo pravilno delovanje strani?
Več informacij
   Pogosta vprašanja  |  Multipleksi  |  RSS Novice RSS  |  Najdi Zacetna stranKontaktiE-postaEN
DVB-T v Sloveniji Digitalne tehnologije
AKTUALNO OSNOVE SPREJEMNIKI POKRITOST PREHOD HDTV FORUM
Pravila uporabe foruma
29.02.2008 10:50
Forum je namenjen izključno temam povezanih z digitalno prizemno televizijo oziroma digitalno radiodifuzijo.

Za odgovarjanje na posamezne teme morate biti prijavljeni. Vsaka oseba lahko ustvari le en uporabniški račun. Pri pisanju se, kolikor se le da, držite teme in slovenskega pravopisa. Odpiranje tem brez premisleka ali kasnejše brisanje vsebine sporočila, je skrajno nezaželeno.

Sporočila, deli sporočil, teme in povezave v objavah ali podpisu, ki niso povezane s temami oziroma vsebino foruma bodo odstranjene brez predhodnega obvestila. Prav tako bodo ostranjena vsa drugače neprimerna sporočila.

Razkrivanje osebnih ali katerihkoli drugih podatkov članov foruma brez njihove privolitve je strogo prepovedano. Prav tako je strogo prepovedano žaljenje kogarkoli na osebnem nivoju.

Uporabnikom, ki bodo forum zlorabljali za kar koli kar ne sodi sem oziroma drugače objavljali neprimerne vsebine ali ustvarili več kot en uporabniški račun, bo dostop do foruma onemogočen.

Agencija ne odgovarja za vsebino sporočil na forumu, za posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebine foruma, niti ne odgovarja za vsebino in posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebin povezanih spletnih strani.

Pridružujemo si pravico do spremembe teh pravil brez predhodnega obveščanja.Sporočilo spremenjeno 8-krat. Zadnja sprememba 29.03.2011 14:12, regulator.
Tema je zakjlučena in v njej ne morete objavljati.

 


AKOS  DVB-T Portal RTV Slovenija  Projekt DVB DigiTAG EICTA

Copyright © 2008-2014, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, vse pravice pridržane
DVB je registrirana blagovna znamka projekta DVB
Pravno obvestilo