Spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke in omogočimo pravilno delovanje strani?
Več informacij
   Pogosta vprašanja  |  Multipleksi  |  RSS Novice RSS  |  Najdi Zacetna stranKontaktiE-postaEN
DVB-T v Sloveniji Digitalne tehnologije
AKTUALNO OSNOVE SPREJEMNIKI POKRITOST PREHOD HDTV FORUM
DVT-B
30.05.2012 13:32
pozdravljeni, ze dalj casa imam DVT-B za sprejem TV signala uporabljam anteno. Do pred kratkim je zadeva delovala b.p. (brez problema) sedaj pa se pojavljajo motnje (kvadratki, zamik prenosa etc,..). Podrocje je Skofja Loka - Podlubnik, antena gleda proti oddajniku Lubnik, imam koaksialne kable, stiki so v redu, ojacevalnik je iskrin, TV je sorazmerno nova. Imate kaksno idejo? Zanima me programi Slo 1,2 Pop tv in kanal a, drugi me ne zanimajo!
hvala in lp
r
Re: DVT-B
03.06.2012 08:33
Vklopi signal meter in poglej kakovost signala, ter moč. Glede na opisano je zagotovo tu nekaj narobe s signalom.
Preveri več možnih stvari....kaj se je od takrat ko si signal sprejemal b.p pa do sedaj spremenilo. Ena izmed zelo zanimivih stvari, ki sem jo doživel je bila ta, da se je pri nekomu pojavil podoben primer kot pri tebi. Skoraj ni bilo možno najti rešitve saj je bila slika 1 uro brez vsakršnega kockanja, potem cca. 10 min. prava polomija i.t.d.
Ugotovitev: Možakar si je kupil en hladilnik za mini bar (poceni varianta) in ko je tisti kompresor v njemu štartal je prišlo do takšnih motenj, da takrat ko je to delovalo ni sprejemal signala.....ZANIMIVO NE ??? Ko je prestavil hladilnik v drugo sobo je bila stvar popolnoma drugačna oz. je delovalo B.P.

Poglej kaj se ti je pri tebi spremenilo...če nič od naštetega, boš pač moral ponovno iskati primernejši signal...Lep pozdrav !!!

s57mod@gmail.com
Re: DVT-B
03.06.2012 21:30
Tak meni naredi ko vklopim PC, izgine signal!
Žal lahko v tem forumu objavljajo le registrirani uporabniki.

Klikni tukaj za prijavo

 


AKOS  DVB-T Portal RTV Slovenija  Projekt DVB DigiTAG EICTA

Copyright © 2008-2014, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, vse pravice pridržane
DVB je registrirana blagovna znamka projekta DVB
Pravno obvestilo