Spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke in omogočimo pravilno delovanje strani?
Več informacij
   Pogosta vprašanja  |  Multipleksi  |  RSS Novice RSS  |  Najdi Zacetna stranKontaktiE-postaEN
DVB-T v Sloveniji Digitalne tehnologije
AKTUALNO OSNOVE SPREJEMNIKI POKRITOST PREHOD HDTV FORUM
pomoč!!!
03.02.2012 16:44
Pozdravljeni.Nekaj me zanima.Od dne 1.2.2012 in vse do danes dne 3.2.2012 mi na digitalnem sprejemniku piše,da ni signala.Na tej strani,kjer so napisana stanja omrežij sem opazil,da je bilo nekaj narobe na oddajniku Boč.In zdaj bi naj bile težave odpravljene,a jaz še vedno nimam signala oziroma nemorem gledati programov.In me zanima,kako in kaj je zdaj glede tega,oziroma kam se naj obrnem za dodatna vprašanja.Se je pa ta napis pojavil kar čez noč,namreč v torek 31.1.2012 je še vse delovalo nato pa naslednji dan zjutraj pisalo da ni signala. Imam pa digitalni zemeljski sprejemnik DVBT 9082 SD znamke UNITED. Živim pa v Marija Reki nad Preboldom. Za vso pomoč in odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
Re: pomoč!!!
03.02.2012 19:05
Odštekaj sprejemnik iz elektrike in ponovno vštekaj.
Re: pomoč!!!
03.02.2012 19:23
Na RTVjevi strani nič ne piše, da bi bilo kaj narobe z oddajniki.....

Običajno je najbolje:
Vprašati sosede če oni sprejemajo ali ne. Če sosedje tudi ne vidijo nič, potem se pokliče RTV nadzorni center (01) 47 52 781-

Če pa sosedje sprejemajo, pa moraš pogledati malo pri sebi. če je vse OK z anteno, ojačevalci, ....... Zlasti poglej če ni izpuljen kakšen kabel ali napajanje ojačevalca-

Če je to vse OK, potem daj ponovno avtomastsko iskanje programov na STB (DVB-T sprejemniku).

Če tudi to ne pomaga, potem moraš poiskati pomoč strokovnjaka, ki bo preveril. če sprejemnik deluje in če je vse OK z antenami.
Žal lahko v tem forumu objavljajo le registrirani uporabniki.

Klikni tukaj za prijavo

 


AKOS  DVB-T Portal RTV Slovenija  Projekt DVB DigiTAG EICTA

Copyright © 2008-2014, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, vse pravice pridržane
DVB je registrirana blagovna znamka projekta DVB
Pravno obvestilo